CATEGORII DE CARTI

Crestem citind…la 6 ani

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Crestem citind…la 6 ani scrisa de autorul *** sub editura Girasol. Cartea a fost publicata in iunie 2018 in limba Romana, are 12 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Crestem citind…la 6 ani, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Crestem citind…la 6 ani PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Crestem citind…la 6 ani la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Crestem citind…la 6 ani Rezumat

Carte educativa cuprinzand 3 povestiri indragite de cei mici cu ajutorul careia copiii cu varsta peste 6 ani invata sa citeasca. Textul povestilor este redactat cu litere mari de tipar si este prescurtat pentru a usura lectura.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2018
Editura: Girasol
Cod produs: 978-606-525-938-6
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 12
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-525-938-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »