CATEGORII DE CARTI

Cu numerele la joaca. Activitati 5+

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Cu numerele la joaca. Activitati 5+ scrisa de autorul *** sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in 2018 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cu numerele la joaca. Activitati 5+, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cu numerele la joaca. Activitati 5+ PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cu numerele la joaca. Activitati 5+ la un super pret de doar 14.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cu numerele la joaca. Activitati 5+ Rezumat

Caietele propuse sprijina dezvoltarea abilitatilor de comunicare, matematice, de orientare in spatiu, artistice, deprinderile de lucru independent si autonomia in invatare, atentia, spiritul de observatie si imaginatia.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: 2018
Editura: Litera mica
Cod produs: 978-606-332-713-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-332-713-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »