CATEGORII DE CARTI

Cuceriri si dinastii (Vol. 2)

Carte scrisa de: Bogdan Ghiurco
Vezi si cumpara cartea Cuceriri si dinastii (Vol. 2) scrisa de autorul Bogdan Ghiurco sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cuceriri si dinastii (Vol. 2), poti oricand vedea si alte carti de Bogdan Ghiurco. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cuceriri si dinastii (Vol. 2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cuceriri si dinastii (Vol. 2) la un super pret de doar 29.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cuceriri si dinastii (Vol. 2) Rezumat

Cuceriri si dinastii (anii 476-1500) este al doilea volum al colectiei ilustrate Istoria lumii, dedicata cititorilor incepatori. Cartea ii ajuta sa afle mai multe despre misteriosul Ev Mediu, o epoca in care oamenii s-au luptat pentru coroana, au intemeiat noi religii puternice sau au invadat teritorii vaste si indepartate.

Faptele istorice sunt prezentate cronologic, pe harti ilustrate, astfel incat copiii sa inteleaga ce se intampla in lume in aceeasi perioada de timp.

CONtINUT ISTORIA LUMII – CUCERIRI sI DINASTII:
Vikingii – Islamul – Primele regate din Europa – Cruciadele – Ginghis Han si mongolii – Exploratorii: Columb, Magellan, Vasco da Gama. Istoria lumii, din preistorie si pana in secolul XX, a fost readusa la viata intr-o colectie potrivita pentru cititorii cei mai reticenti.

Hartile ilustrate ajuta copilul sa inteleaga ce se intampla in lume in aceeasi perioada de timp, iar informatiile sunt prezentate succint, pe un ton amuzant, in casete asemanatoare cu cele din benzile desenate.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Secolul trecutDescoperiri si revolutiiPrimele orase si imperii

Autor(i): Bogdan Ghiurco
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499116
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9789731499116
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Bogdan Ghiurco sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »