CATEGORII DE CARTI

Decorezi si te distrezi. Acasa (autocolante)

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Decorezi si te distrezi. Acasa (autocolante) scrisa de autorul *** sub editura Aramis. Cartea a fost publicata in iunie 2018 in limba Romana, are 24 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Decorezi si te distrezi. Acasa (autocolante), poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Decorezi si te distrezi. Acasa (autocolante) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

15.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Decorezi si te distrezi. Acasa (autocolante) la un super pret de doar 15.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Decorezi si te distrezi. Acasa (autocolante) Rezumat

Cu ajutorul autocolantelor decoreaza casa visurilor tale! Ai ocazia sa asezi in fiecare camera de pe fiecare etaj mobilierul, deocratiunile si personajele tale preferate. Ai acum sansa sa decorezi nu una ci 12 case cu cate trei etaje fiecare! In plus, poti folosi sablonul pentru a desena si colora mobilierul tau preferat.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2018
Editura: Aramis
Cod produs: 978-606-706-133-8
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 24
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-706-133-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »