CATEGORII DE CARTI

Demoni (Vol.3) Aer

Carte scrisa de: Laura Nureldin
Vezi si cumpara cartea Demoni (Vol.3) Aer scrisa de autorul Laura Nureldin sub editura Herg Benet Publishers. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 264 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Demoni (Vol.3) Aer, poti oricand vedea si alte carti de Laura Nureldin. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Demoni (Vol.3) Aer PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Demoni (Vol.3) Aer la un super pret de doar 32.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Demoni (Vol.3) Aer Rezumat

Bijuteriile vechi ascund povesti. Istorie. insa, uneori, ascund spirite malefice. De aceasta data, Annie Whelan este cea pusa fata-n fata cu unul dintre ele. Vor reusi Lisa si Yadiel sa o salveze? Vor cere ajutor?

Un capitol din „Demoni” in care, mai mult decat puterile nemasurate ale Armei, sunt greu incercate relatiile. increderea.

Tu in bratele cui te-ai lasa sa cazi cu ochii inchisi?

Autor(i): Laura Nureldin
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Herg Benet Publishers
Cod produs: 9786067632903
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini: 264
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067632903
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Laura Nureldin sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante