CATEGORII DE CARTI

Momente si schite (Carte pentru toti)

Carte scrisa de: Ion Luca Caragiale
Vezi si cumpara cartea Momente si schite (Carte pentru toti) scrisa de autorul Ion Luca Caragiale sub editura Litera. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Engleza, are 304 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Momente si schite (Carte pentru toti), poti oricand vedea si alte carti de Ion Luca Caragiale. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Momente si schite (Carte pentru toti) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Momente si schite (Carte pentru toti) la un super pret de doar 19.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Momente si schite (Carte pentru toti) Rezumat

Comedia este genul predominant in opera lui Caragiale. Umorul imbraca cele mai variate forme: de la comicul de limbaj la comicul de situatie; de la ironia comentariilor si a naratiunii la constructia personajelor desuete sau grotesti. Ceea ce este specific lui Caragiale este pozitia fals neutra, fals echidistanta pe care o adopta fata de personajele sale. in Momentele si schitele lui, nu se pot identifica personaje negative si pozitive. Pozitia neutra pe care o adopta ca narator, redarea faptelor fara asumarea directa a unei atitudini, da aparenta de ingaduinta, de justificare prin argumentele proprii ale personajelor. Pe de alta parte, nu exista personaj pozitiv pentru ca nici unul nu este mai presus de vreo vina. in surprinderea complexitatii caracterelor, Caragiale nu pare sa aiba ochi decat pentru superficialitatea si meschinaria lor.

Autor(i): Ion Luca Caragiale
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-336-755-7
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 304
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-336-755-7
Limba: Engleza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ion Luca Caragiale sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante