CATEGORII DE CARTI

Pachet Richard K. Morgan. Seria Takeshi Kovacs (Vol. 1-2)

Carte scrisa de: Richard K. Morgan
Vezi si cumpara cartea Pachet Richard K. Morgan. Seria Takeshi Kovacs (Vol. 1-2) scrisa de autorul Richard K. Morgan sub editura Paladin. Cartea a fost publicata in decembrie 2021 in limba Romana, are pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Pachet Richard K. Morgan. Seria Takeshi Kovacs (Vol. 1-2), poti oricand vedea si alte carti de Richard K. Morgan. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Pachet Richard K. Morgan. Seria Takeshi Kovacs (Vol. 1-2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

61.6lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Pachet Richard K. Morgan. Seria Takeshi Kovacs (Vol. 1-2) la un super pret de doar 61.6lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Pachet Richard K. Morgan. Seria Takeshi Kovacs (Vol. 1-2) Rezumat

Autor(i): Richard K. Morgan
Anul aparitiei: decembrie 2021
Editura: Paladin
Cod produs:
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini:
Tip coperta: Hardcover
ISBN:
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Richard K. Morgan sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante