CATEGORII DE CARTI

Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5)

Carte scrisa de: Lucinda Riley
Vezi si cumpara cartea Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5) scrisa de autorul Lucinda Riley sub editura Litera. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Spaniola, are 608 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5), poti oricand vedea si alte carti de Lucinda Riley. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5) la un super pret de doar 49.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5) Rezumat

Sora luna este al cincilea volum din seria Cele sapte surori, bestseller international cu vanzari de milioane de exemplare

Tiggy D’Aplièse, care, manata de instinct, se muta in Scotia, intr-o zona izolata si salbatica. Acolo isi gaseste slujba perfecta, de ingrijitoare pentru animalele de pe intinsa mosie Kinnaird, care ii apartine lui Charlie Kinnaird, un personaj furtunos si enigmatic.

Felul in care isi vede viitorul se schimba, insa, brusc, atunci cand Chilly, un tigan batran care locuieste la mosie de ani buni, ii spune lui Tiggy ca ea are un al saselea simt, pe care il mosteneste de la strabunii ei, iar o veche proorocire il arata pe el ca fiind cel care o va duce acasa in Spania, la Granada.

La umbra minunatului palat Alhambra, Tiggy isi descopera legatura cu faimoasa comunitate a gitanilor din Sacromonte, care au fost siliti sa-si paraseasca locuintele in timpul razboiului civil si La Candela, cea mai grozava dansatoare de flamenco a vremurilor ei.

Din muntii Scotiei pana in Spania, din America de Sud pana la New York, Tiggy urmareste firul trecutului ei exotic, dar complex. Iar sub atenta indrumare a unei vrajitoare gitane isi descopera talentul de vindecatoare.

Soarta insa nu si-a spus ultimul cuvant, iar Tiggy trebuie sa decida daca ramane cu familia pe care abia a regasit-o sau se intoarce la Kinnaird si la Charlie…

Autor(i): Lucinda Riley
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-7239-1
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 608
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-7239-1
Limba: Spaniola
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Lucinda Riley sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante