CATEGORII DE CARTI

Descoperiri si revolutii (Vol. 3)

Carte scrisa de: Bogdan Ghiurco
Vezi si cumpara cartea Descoperiri si revolutii (Vol. 3) scrisa de autorul Bogdan Ghiurco sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Descoperiri si revolutii (Vol. 3), poti oricand vedea si alte carti de Bogdan Ghiurco. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Descoperiri si revolutii (Vol. 3) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Descoperiri si revolutii (Vol. 3) la un super pret de doar 29.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Descoperiri si revolutii (Vol. 3) Rezumat

Descoperiri si revolutii (anii 1500-1900) este al treilea volum al colectiei ilustrate Istoria lumii, dedicata cititorilor incepatori. Cartea ii ajuta sa afle mai multe despre cele patru secole de descoperiri si inovatii, cand lumea s-a dezvoltat intr-un ritm nemaiintalnit.

Faptele istorice sunt prezentate cronologic, pe harti ilustrate, astfel incat copiii sa inteleaga ce se intampla in lume in aceeasi perioada de timp.

CONtINUT ISTORIA LUMII – DESCOPERIRI sI REVOLUtII:
Imperiul Otoman – Cucerirea aztecilor si incasilor – Primii colonisti americani – Franta in timpul lui Ludovic al XIV-lea – Samuraii din Japonia – Iluminismul – Napoleon – Revolutia industriala – Independenta Statelor Unite ale Americii.

Istoria lumii, din preistorie si pana in secolul XX, a fost readusa la viata intr-o colectie potrivita pentru cititorii cei mai reticenti.

Hartile ilustrate ajuta copilul sa inteleaga ce se intampla in lume in aceeasi perioada de timp, iar informatiile sunt prezentate succint, pe un ton amuzant, in casete asemanatoare cu cele din benzile desenate.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Secolul trecutCuceriri si dinastiiPrimele orase si imperii

Autor(i): Bogdan Ghiurco
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499123
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731499123
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Bogdan Ghiurco sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »