CATEGORII DE CARTI

Destramarea intunericului (Vol. 2)

Carte scrisa de: Elizabeth Lim
Vezi si cumpara cartea Destramarea intunericului (Vol. 2) scrisa de autorul Elizabeth Lim sub editura CORINTeens. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 464 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Destramarea intunericului (Vol. 2), poti oricand vedea si alte carti de Elizabeth Lim. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Destramarea intunericului (Vol. 2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

54.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Destramarea intunericului (Vol. 2) la un super pret de doar 54.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Destramarea intunericului (Vol. 2) Rezumat

Calatoria Maiei Tamarin pentru a face rost de cele necesare pentru a croi rochiile din zambetul soarelui, lacrimile lunii si sangele stelelor are urmari nebanuite.

Tanara se intoarce intr-un imperiu aflat in pragul razboiului. Edan, baiatul-vrajitor pe care il iubeste, a disparut – poate pentru totdeauna –, si, de indata ce pune piciorul in Palatul de Toamna, Maia este silita sa imbrace rochia din zambet de soare si sa ia, in secret, locul viitoarei mirese a imparatului pentru a pastra pacea. Cand rivalii suveranului afla despre inselaciune, sunt hotarati sa ii faca pe vinovati sa plateasca. Totusi, razboiul care porneste in jurul Maiei este nimic in comparatie cu lupta care se da in sufletul tinerei.

De cand a fost atinsa de maleficul Bandur, Maia a inceput sa se transforme in demon: ochii ii sclipesc rosii in cele mai nepotrivite momente, si nu-si mai poate stapani magia, corpul sau mintea. Pentru ca nu mai are mult timp la dispozitie, tanara este dispusa la orice sacrificiu pentru a-l gasi pe Edan, a-si proteja familia si a aduce pacea pe meleagurile natale.

Autor(i): Elizabeth Lim
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: CORINTeens
Cod produs: 9786067939910
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie:
Nr. pagini: 464
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067939910
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Elizabeth Lim sau din categoria .

Nu este cartea pe care o cauti? »