CATEGORII DE CARTI

Din suflet. Autobiografie

Carte scrisa de: Demi Moore
Vezi si cumpara cartea Din suflet. Autobiografie scrisa de autorul Demi Moore sub editura RAO. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 288 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Din suflet. Autobiografie, poti oricand vedea si alte carti de Demi Moore. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Din suflet. Autobiografie PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Din suflet. Autobiografie la un super pret de doar 49lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Din suflet. Autobiografie Rezumat

Demi Moore isi spune povestea sincer, dar cu demnitate, tact si generozitate fata de oamenii importanti din viata ei. Actrita se dovedeste a fi foarte asemanatoare in persoana cu femeia din paginile cartii: grijulie, curioasa, uneori nesigura, dar si sincera. Ea diseca, cu precizia unui chirurg, divorturile, dependenta si izolarea, dar, totodata, scoate in evidenta caracterul puternic pe care il are. Din suflet este o poveste despre supravietuire, succes si renuntare.

Autor(i): Demi Moore
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: RAO
Cod produs: 978-606-006-469-5
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 288
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-006-469-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Demi Moore sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »