CATEGORII DE CARTI

Recapitulare si evaluare. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie. Clasa a IV-a

Carte scrisa de: Bianca Bucurenciu
Vezi si cumpara cartea Recapitulare si evaluare. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie. Clasa a IV-a scrisa de autorul Bianca Bucurenciu sub editura Aramis. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 128 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Recapitulare si evaluare. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie. Clasa a IV-a, poti oricand vedea si alte carti de Bianca Bucurenciu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Recapitulare si evaluare. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie. Clasa a IV-a PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Recapitulare si evaluare. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie. Clasa a IV-a la un super pret de doar 19.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Recapitulare si evaluare. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie. Clasa a IV-a Rezumat

Lucrarea contine fise de antrenament si autoevaluari cu ajutorul carora elevii vor putea, de multe ori singuri, sa-si reaminteasca si sa-si fixeze notiunile de baza asimilate, pe parcursul clasei a IV-a, la disciplinele Limba si literatura romana, Geografie, Istorie.

in paginile ei se regasesc: texte literare narative si texte descriptive, informatii transdisciplinare transpuse in diverse exercitii, bogate si atractive, jocuri si activitati individuale sau in perechi, care asigura dezvoltarea gandirii, imaginatiei creative a copiilor, dar si a trairilor afective pozitive.

Sarcinile de lucru sunt astfel concepute incat sa poata fi parcurse de catre elevi, atat sub indrumarea profesorului, cat si individual, pentru consolidarea, recapitularea si evaluarea materiei. Fisele de autoevaluare sunt insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare, fiind utile inclusiv parintilor care doresc sa-si sprijine copiii in procesul de invatare.

Caietul poate fi utilizat pe parcursul intregului an scolar, sau la finele acestuia, in perioada de recapitulari finale.

Scopul acestei lucrari este acela de a le facilita elevilor demersurile de invatare in contextul invatamantului de tip hibrid sau online.

Autor(i): Bianca Bucurenciu
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Aramis
Cod produs: 978-606-009-324-4
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 128
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-009-324-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Bianca Bucurenciu sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »