CATEGORII DE CARTI

Mallorca – incepe calatoria

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Mallorca – incepe calatoria scrisa de autorul *** sub editura Linghea. Cartea a fost publicata in iunie 2017 in limba Romana, are 142 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Mallorca – incepe calatoria, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Mallorca – incepe calatoria PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Mallorca – incepe calatoria la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Mallorca – incepe calatoria Rezumat

Mallorca ar putea fi numita insula perfecta pentru vacante, fiind binecuvantata cu atribute care atrag milioane de vizitatori straini in fiecare an. Insula este irezistibila datorita apelor cu nuante de albastru inchis si turcoaz straveziu ale Mediteranei, coastei lungi de sute de kilometri, golfurilor retrase si plajelor incapatoare cu nisip, capitalei efervescente si sofisticate, dar si faptului ca se bucura de 300 de zile cu soare pe an.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2017
Editura: Linghea
Cod produs: 978-606-8837-41-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Turism si calatorii
Nr. pagini: 142
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-8837-41-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Turism si calatorii.

Nu este cartea pe care o cauti? »