CATEGORII DE CARTI

New York – incepe calatoria

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea New York – incepe calatoria scrisa de autorul *** sub editura Linghea. Cartea a fost publicata in iunie 2017 in limba Romana, are 141 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti New York – incepe calatoria, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea New York – incepe calatoria PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea New York – incepe calatoria la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

New York – incepe calatoria Rezumat

Cei care nu au mai fost in New York sosesc cu ochii larg deschisi si cu sperante mari. New Yorkul ofera peisajul urban prin excelenta si nu dezamageste, desi poate fi frustrant. Foarte putine locuri din Statele Unite au o oferta de divertisment comparabila. Aici se gasesc de toate: teatru de calitate, muzee extraordinare, hoteluri de lux, o istorie fascinanta, o viata de noapte captivanta si restaurante somptuoase.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2017
Editura: Linghea
Cod produs: 978-606-8837-42-0
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Turism si calatorii
Nr. pagini: 141
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-8837-42-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Turism si calatorii.

Nu este cartea pe care o cauti? »