CATEGORII DE CARTI

Disney. Sofia intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula si acuarele

Carte scrisa de: Disney
Vezi si cumpara cartea Disney. Sofia intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula si acuarele scrisa de autorul Disney sub editura Litera. Cartea a fost publicata in septembrie 2018 in limba Romana, are 40 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Disney. Sofia intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula si acuarele, poti oricand vedea si alte carti de Disney. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Disney. Sofia intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula si acuarele PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Disney. Sofia intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula si acuarele la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Disney. Sofia intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula si acuarele Rezumat

Dezvaluie-le tuturor talentul de artist si picteaza cat mai frumos aceste personaje simpatice! Foloseste pensula si un strop de fantezie pentru a da culoare intamplarilor din aceasta carte.

Autor(i): Disney
Anul aparitiei: septembrie 2018
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-2550-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 40
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-33-2550-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Disney sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »