CATEGORII DE CARTI

Disney. Soy Luna. Maini de vedeta

Carte scrisa de: Disney
Vezi si cumpara cartea Disney. Soy Luna. Maini de vedeta scrisa de autorul Disney sub editura Litera. Cartea a fost publicata in noiembrie 2016 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Disney. Soy Luna. Maini de vedeta, poti oricand vedea si alte carti de Disney. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Disney. Soy Luna. Maini de vedeta PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Disney. Soy Luna. Maini de vedeta la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Disney. Soy Luna. Maini de vedeta Rezumat

Ai grija de mainile tale!

Ret?ete de infrumuset?are pentru unghiile tale, peste 700 de autocolante s?i 29 de tutoriale despre crearea unor modele uimitoare, inspirate de Soy Luna, cel mai popular serial TV de la Disney Channel.

Autor(i): Disney
Anul aparitiei: noiembrie 2016
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-0818-5
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-0818-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Disney sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »