CATEGORII DE CARTI

Disney. Vampirina si prietenele ei

Carte scrisa de: Disney
Vezi si cumpara cartea Disney. Vampirina si prietenele ei scrisa de autorul Disney sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in martie 2019 in limba Romana, are 72 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Disney. Vampirina si prietenele ei, poti oricand vedea si alte carti de Disney. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Disney. Vampirina si prietenele ei PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Disney. Vampirina si prietenele ei la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Disney. Vampirina si prietenele ei Rezumat

Cand isi invita prietenele la o petrecere in pijamale, Vampirina trebuie sa-si ascunda cu grija secretul, pentru ca Bridget habar nu are ca Vee este vampirita si e si destul de fricoasa pe deasupra.
Iar cand cele trei prietene se inscriu la concursul de tinere talente Tip Factor si ajung in Transilvania, provocarile se tin lant pentru Vampirina.

Autor(i): Disney
Anul aparitiei: martie 2019
Editura: Litera mica
Cod produs: 978-606-33-3434-4
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 72
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-3434-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Disney sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »