CATEGORII DE CARTI

Educatie rutiera. Educatie ecologica. EduFlash

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Educatie rutiera. Educatie ecologica. EduFlash scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 30 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Educatie rutiera. Educatie ecologica. EduFlash, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Educatie rutiera. Educatie ecologica. EduFlash PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Educatie rutiera. Educatie ecologica. EduFlash la un super pret de doar 29.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Educatie rutiera. Educatie ecologica. EduFlash Rezumat

Pachetul „Educatie rutiera. Educatie ecologica” contine 30 de flashcarduri impartite in categorii colorate distinct si numerotate separat: semnalizare, comportament pe strada si ecologie. Le puteti folosi pentru a-l familiariza pe copil cu semnele si regulile de circulatie, precum si pentru a-i sublinia importanta ecologiei pentru viitorul planetei.

Alaturi de flashcarduri exista si un ghid cu sfaturi si jocuri specifice pachetului, pe care copilul le poate practica dupa ce a invatat lucruri interesante despre educatia rutiera si cea ecologica. Spre exemplu, ii puteti cere copilului sa spuna cum se numeste un indicator, care sunt regulile de circulatie dintr-o anumita zona sau care este comportamentul pe care ar trebui sa il adopte orice cetatean atunci cand circula pe strada.

Pe langa faptul ca va invata regulile de circulatie, copilul va deveni autonom, va descoperi lucruri interesante despre conduita isi va dezvolta limbajul. Pachetul face parte din colectia „EduFlash” si este dedicat copiilor de 5-6 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Literele alfabetului – Dezvoltare personala: rutine si emotii – Mijloace de transport – Animalele si mediul lor – Fenomene ale naturii. Tipuri de nori – Literele alfabetului – Flori, pasari si insecte – Flori, pasari si insecte – Corpul uman. Educatie pentru sanatate – Personaje si elemente-cheie din povesti – Numere, bani si operatii aritmetice – „Dezvoltarea creativitatii: meserii si personaje – Unde cresc legumele?

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731498560
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 30
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731498560
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »