CATEGORII DE CARTI

Elena din Troia

Vezi si cumpara cartea Elena din Troia scrisa de autorul sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Elena din Troia, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Elena din Troia PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Elena din Troia la un super pret de doar 24.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Elena din Troia Rezumat

Cui nu-i place sa priveasca un chip frumos? Cu totii suntem fascinati de niste ochi mari, luminosi, si de un zambet dulce. si poate ne gandim ca ar fi minunat sa avem o infatisare la fel de incantatoare, fiind tentati sa credem ca frumusetea merge mana in mana cu fericirea. Cu toate acestea, realitatea nu este, si n-a fost, nicicand asa. Dovada o face povestea celei mai frumoase femei din Grecia antica, Elena din Troia.

Autor(i):
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Litera mica
Cod produs: 9786060731191
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060731191
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »