CATEGORII DE CARTI

Enciclopedia ilustrata pentru copii

Vezi si cumpara cartea Enciclopedia ilustrata pentru copii scrisa de autorul sub editura Litera. Cartea a fost publicata in februarie 2018 in limba Romana, are 496 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Enciclopedia ilustrata pentru copii, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Enciclopedia ilustrata pentru copii PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

149.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Enciclopedia ilustrata pentru copii la un super pret de doar 149.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Enciclopedia ilustrata pentru copii Rezumat

Peste 3 000 de ilustratii color spectaculoase, harti detaliate, momente cruciale din istoria omenirii, descoperiri stiintifice si inventii tehnice fundamentale
Un bestseller international, peste 3 milioane de exemplare vandute in lume.

Autor(i):
Anul aparitiei: februarie 2018
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-2211-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 496
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-33-2211-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »