CATEGORII DE CARTI

Eroii in Pijama salveaza Luna. invat sa citesc cu PJ Masks, nivelul 2

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Eroii in Pijama salveaza Luna. invat sa citesc cu PJ Masks, nivelul 2 scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Eroii in Pijama salveaza Luna. invat sa citesc cu PJ Masks, nivelul 2, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Eroii in Pijama salveaza Luna. invat sa citesc cu PJ Masks, nivelul 2 PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

7.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Eroii in Pijama salveaza Luna. invat sa citesc cu PJ Masks, nivelul 2 la un super pret de doar 7.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Eroii in Pijama salveaza Luna. invat sa citesc cu PJ Masks, nivelul 2 Rezumat

Greg trebuie sa termine macheta Sistemului Solar pana maine, dar nu stie de ce sa se apuce mai intai. Tocmai cand Amaya si Connor incearca sa ii ridice moralul, afla ca excursia la Observatorul Astronomic s-a anulat! Telescopul urias a fost furat! Ce ciudat! Cine ar vrea sa fure un telescop si mai ales… de ce? Eroii in Pijama sunt hotarati sa afle! Sa fie oare Fata Luna sau Romeo? Vor reusi eroii sa salveze Luna si sa inteleaga ca orice problema are o rezolvare?

Cartea are mai mult text decat la nivelurile anterioare, dar frazele sunt usor de parcurs, oferind copilului satisfactia ca poate termina o carte fara ajutor. Ilustratile simpatice si fontul de dimensini mari fac ca lectura sa fie mai atragatoare si mai usor de parcurs.

Colectia invat sa citesc! cu PJ MASKS: nivelul 2 se adreseaza copiilor care deja au prins drag de citit si pot sa citeasca singuri aventurile simpaticilor Eroi in Pijama. Cartea de povesti este potrivita pentru copiii care doresc sa isi exerseze citirea si sa isi dezvolte limbajul.

Din aceeasi colectie mai face parte: – Pisoi si ninjalinul mititel

Autor(i): ***
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499598
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731499598
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »