CATEGORII DE CARTI

Eroii in Pijama te invata. Cosmos

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Eroii in Pijama te invata. Cosmos scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Eroii in Pijama te invata. Cosmos, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Eroii in Pijama te invata. Cosmos PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Eroii in Pijama te invata. Cosmos la un super pret de doar 9.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Eroii in Pijama te invata. Cosmos Rezumat

Cei mai simpatici supereroi, Bufnita, sopi si Pisoi, dezvaluie tainele planetelor din Sistemul Solar. Astfel, copilul va invata despre Venus, Uranus, Mercur, Soare, Jupiter, Marte, Neptun, Pamant, Luna, stele, asteroizi, comete, meteoriti, galaxii.

O carte educativa de colorat, in care apar personajele serialului animat Eroi in Pijama! Eroii in Pijama abia asteapta sa capete culoare! Descopera cartile de colorat cu sopi, Bufnita si Pisoi!

Personajele simpatice si textul de pe fiecare pagina fac lectura mai atragatoare si stimuleaza invatarea copiilor. Cartea de colorat face parte din colectia „Eroii in Pijama te invata” si este dedicata copiilor de 4-6 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Eroii in pijama te invata despre masini – Eroii in pijama te invata numerele – Eroii in pijama te invata literele Descopera si restul volumelor din colectia de Carti de colorat pentru copii.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499239
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731499239
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »