CATEGORII DE CARTI

Eu, Odin si Vikingii Salbatici

Carte scrisa de: Frank Schwieger
Vezi si cumpara cartea Eu, Odin si Vikingii Salbatici scrisa de autorul Frank Schwieger sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in iulie 2019 in limba Romana, are 232 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Eu, Odin si Vikingii Salbatici, poti oricand vedea si alte carti de Frank Schwieger. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Eu, Odin si Vikingii Salbatici PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Eu, Odin si Vikingii Salbatici la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Eu, Odin si Vikingii Salbatici Rezumat

De ce are puternicul Odin numai un singur ochi? Cum isi pierde zeul tunetului ciocanul sau vestit si, mai ales, cum reuseste sa-l recupereze? Cum se face ca o printesa isi ia ca animal de companie un dragon? si de ce isi fixeaza vikingii capete de balaur sculptate in lemn pe corabiile lor?

Odin, Thor & Co. isi povestesc aici nenumaratele lor aventuri pe mare si pe uscat!

Autor(i): Frank Schwieger
Anul aparitiei: iulie 2019
Editura: Niculescu
Cod produs: 9786063805516
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 232
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786063805516
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Frank Schwieger sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »