CATEGORII DE CARTI

Fetita viselor. Luna are o dorinta

Carte scrisa de: Renate Cossmann, Sabine Cuno
Vezi si cumpara cartea Fetita viselor. Luna are o dorinta scrisa de autorul Renate Cossmann, Sabine Cuno sub editura Univers Enciclopedic. Cartea a fost publicata in octombrie 2018 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Fetita viselor. Luna are o dorinta, poti oricand vedea si alte carti de Renate Cossmann, Sabine Cuno. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Fetita viselor. Luna are o dorinta PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

15lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Fetita viselor. Luna are o dorinta la un super pret de doar 15lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Fetita viselor. Luna are o dorinta Rezumat

Luna are o dorinta. ii este dor de stelele ei si ar vrea sa le stranga pe toate in jur macar o data. si cine credeti ca ii poate indeplini dorinta? Fetita viselor, desigur, care locuieste si ea in cer, printre stele… Voi ce dorinta ati vrea sa va indeplineasca?

Autor(i): Renate Cossmann, Sabine Cuno
Anul aparitiei: octombrie 2018
Editura: Univers Enciclopedic
Cod produs: 978-606-704-511-6
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 978-606-704-511-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Renate Cossmann, Sabine Cuno sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »