CATEGORII DE CARTI

Fizica lui Ham. Mustatile, coltii si penele ne povestesc stiinta

Carte scrisa de: Monica Marelli
Vezi si cumpara cartea Fizica lui Ham. Mustatile, coltii si penele ne povestesc stiinta scrisa de autorul Monica Marelli sub editura Nomina. Cartea a fost publicata in 2017 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Fizica lui Ham. Mustatile, coltii si penele ne povestesc stiinta, poti oricand vedea si alte carti de Monica Marelli. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Fizica lui Ham. Mustatile, coltii si penele ne povestesc stiinta PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Fizica lui Ham. Mustatile, coltii si penele ne povestesc stiinta la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Fizica lui Ham. Mustatile, coltii si penele ne povestesc stiinta Rezumat

Cine cunoaste mai bine lumea mirosurilor, daca nu un caine? si cine stie mai multe lucruri despre rezistenta aerului, daca nu un soim? Noua interviuri distractive cu aligatori, ursi polari, girafe… profesorii cei mai potri­viti pentru a descoperi multe principii ale fizicii si alte informatii incredibile despre lumea animalelor.

Autor(i): Monica Marelli
Anul aparitiei: 2017
Editura: Nomina
Cod produs: 978-606-535-737-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-535-737-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Monica Marelli sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »