CATEGORII DE CARTI

Gram, kilogram: E randul tau acum!

Carte scrisa de: Ulrike Motschiunig
Vezi si cumpara cartea Gram, kilogram: E randul tau acum! scrisa de autorul Ulrike Motschiunig sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Gram, kilogram: E randul tau acum!, poti oricand vedea si alte carti de Ulrike Motschiunig. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Gram, kilogram: E randul tau acum! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Gram, kilogram: E randul tau acum! la un super pret de doar 32lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Gram, kilogram: E randul tau acum! Rezumat

Gram, kilogram – E randul tau acum! – o poveste captivanta prin care copiii pot invata si matematica.

Se adreseaza tuturor copiilor de la gradinita pana la ciclul primar.

in aceasta poveste fermecatoare, autoarea Ulrike Motschiunig, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori de povesti, foloseste personaje precum musca, vrabie, carabus pentru a face ca unitatile de masura pentru masa corpurilor sa fie clare si usor de retinut pentru copii.

Gram, decagram, kilogram sunt adesea notiuni dificile si greu de retinut pentru copii. Dar, cand musca Rosa, care cantareste un gram, carabusul Nor-Carabus, care are un decagram, si vrabia Cip-Cip, care are 10 decagrame, organizeaza o competitie de sarit la trambulina, la care o invita si pe gainusa Cot-Codalina, care cantareste un kilogram, totul devine amuzant si educativ in acelasi timp.

La finalul povestii va asteapta o surpriza.

Cu ajutorul acestei povesti, copiii pot intelege si invata notiunile intr-un mod jucaus. Este o carte distractiva si educativa, plina de ilustratii frumoase!

Autor(i): Ulrike Motschiunig
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-048-225-3
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cartonate
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-048-225-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ulrike Motschiunig sau din categoria Carti cartonate.

Nu este cartea pe care o cauti? »