CATEGORII DE CARTI

I learn English with Peter and Emily! What color is it!

Carte scrisa de: Larousse
Vezi si cumpara cartea I learn English with Peter and Emily! What color is it! scrisa de autorul Larousse sub editura RAO. Cartea a fost publicata in septembrie 2018 in limba Engleza, are 23 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti I learn English with Peter and Emily! What color is it!, poti oricand vedea si alte carti de Larousse. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea I learn English with Peter and Emily! What color is it! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea I learn English with Peter and Emily! What color is it! la un super pret de doar 29lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

I learn English with Peter and Emily! What color is it! Rezumat

Pentru copii de varsta 4 ani+ avem o serie de patru carti potrivite pentru invatarea limbii engleze inca de la gradinita (sunt in limba engleza) Acestea includ un CD cu povestea in versiunea originala pentru familiarizarea cu pronuntia in engleza si un cantacel.

Autor(i): Larousse
Anul aparitiei: septembrie 2018
Editura: RAO
Cod produs: 978-606-006-063-5
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti educative
Nr. pagini: 23
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-006-063-5
Limba: Engleza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Larousse sau din categoria Carti educative.

Nu este cartea pe care o cauti? »