CATEGORII DE CARTI

Imaginar – PB

Carte scrisa de: A.F. Harrold
Vezi si cumpara cartea Imaginar – PB scrisa de autorul A.F. Harrold sub editura Arthur. Cartea a fost publicata in septembrie 2018 in limba Romana, are 232 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Imaginar – PB, poti oricand vedea si alte carti de A.F. Harrold. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Imaginar – PB PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

22.61lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Imaginar – PB la un super pret de doar 22.61lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Imaginar – PB Rezumat

Rudger e cel mai bun prieten al Amandei. De cand s-au cunoscut, sunt de nedespartit. Atat doar ca Rudger nu exista. Dar nimeni nu e perfect.

intr-o zi, la usa Amandei bate infricosatorul domn Bunting. Umbla vorba ca el s-ar hrani cu prieteni imaginari, iar acum e chiar pe urmele lui Rudger…

Autor(i): A.F. Harrold
Anul aparitiei: septembrie 2018
Editura: Arthur
Cod produs: 9786067883572
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 232
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067883572
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul A.F. Harrold sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »