CATEGORII DE CARTI

intaiul meu cuvant de pionier – HC

Carte scrisa de: Adina Rosetti
Vezi si cumpara cartea intaiul meu cuvant de pionier – HC scrisa de autorul Adina Rosetti sub editura Arthur. Cartea a fost publicata in decembrie 2021 in limba Romana, are 104 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti intaiul meu cuvant de pionier – HC, poti oricand vedea si alte carti de Adina Rosetti. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea intaiul meu cuvant de pionier – HC PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

36.06lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea intaiul meu cuvant de pionier – HC la un super pret de doar 36.06lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

intaiul meu cuvant de pionier – HC Rezumat

O poveste despre prietenie si adevar, despre pierderea si regasirea libertatii

Suntem in toamna anului 1989, in ultimele luni ale comunismului. Ada e o fetita de 8 ani care abia asteapta sa primeasca in sfarsit cravata rosie de pionier. Lumea din jurul ei are nuante de gri, gust de lapte praf chinezesc si – doar uneori – de portocale pentru care se sta la coada ore intregi. in apartamente domneste frigul si diminetile incep in ritmul cantecelor patriotice.

in cea mai importanta zi a vietii scolaresti – ziua in care va deveni pioniera –, Ada descopera din intamplare ca lucrurile nu sunt ce par a fi, iar o gluma nepotrivita iti poate schimba destinul pentru totdeauna.

„Volumul intaiul meu cuvant de pionier s-a nascut, ca mai toate cartile mele, dintr-o experienta si nevoie personala. Pe de o parte, mi-am petrecut primii 10 ani de viata in Epoca de Aur, deci copilaria mea este impregnata cu povesti si experiente, cu mirosuri si senzatii, cu emotii si amintiri din acea perioada. Povestea Adei e construita din mici franturi ale vietii mele de copil, legate impreuna de un fir narativ imaginar. Pe de alta parte, copiii mei au fost mereu curiosi in legatura cu «viata in comunism» si ascultau extrem de intrigati povestile mele din acea perioada. Pur si simplu unele lucruri sunt de neconceput pentru copiii de azi…” – Adina Rosetti

Autor(i): Adina Rosetti
Anul aparitiei: decembrie 2021
Editura: Arthur
Cod produs: 9786060864356
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 104
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786060864356
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Adina Rosetti sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »