CATEGORII DE CARTI

invata despre animale. Copiii creeaza carti

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea invata despre animale. Copiii creeaza carti scrisa de autorul *** sub editura Aramis. Cartea a fost publicata in octombrie 2018 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti invata despre animale. Copiii creeaza carti, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea invata despre animale. Copiii creeaza carti PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

15.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea invata despre animale. Copiii creeaza carti la un super pret de doar 15.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

invata despre animale. Copiii creeaza carti Rezumat

Nu-i asa ca ar fi o surpriza nemaipomenita sa iti creezi propria ta carte despre animale?
Fii atent, editura Aramis iti ofera acum ocazia de a alcatui cateva mini-povestiri spectaculoase, de a colora cat mai frumos ilustratiile si de a decupa si aranja apoi paginile intr-o adevarata carticica, asa cum mai are nimeni.Hai, vrei sa incerci? Ai atatea lucruri noi de aflat!

Autor(i): ***
Anul aparitiei: octombrie 2018
Editura: Aramis
Cod produs: 978-606-009-039-7
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 978-606-009-039-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »