CATEGORII DE CARTI

Istoria Romaniei pentru copiii curiosi. Lectura si activitati

Carte scrisa de: Magda Stan
Vezi si cumpara cartea Istoria Romaniei pentru copiii curiosi. Lectura si activitati scrisa de autorul Magda Stan sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in septembrie 2018 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Istoria Romaniei pentru copiii curiosi. Lectura si activitati, poti oricand vedea si alte carti de Magda Stan. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Istoria Romaniei pentru copiii curiosi. Lectura si activitati PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Istoria Romaniei pentru copiii curiosi. Lectura si activitati la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Istoria Romaniei pentru copiii curiosi. Lectura si activitati Rezumat

iti plac povestile? Dar daca acestea ar fi adevarate? Deschide aceasta carte si vei afla ca istoria Romaniei este o poveste adevarata despre oameni din alte vremuri. Mergi pe urmele lor, descopera tainele trecutului, pentru a intelege cum s-a faurit Romania de azi.

Autor(i): Magda Stan
Anul aparitiei: septembrie 2018
Editura: Litera mica
Cod produs: 978-606-332-989-0
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti educative
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-332-989-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Magda Stan sau din categoria Carti educative.

Nu este cartea pe care o cauti? »