CATEGORII DE CARTI

Jocuri logice si de antrenament (11 ani +)

Carte scrisa de: Ballon Media
Vezi si cumpara cartea Jocuri logice si de antrenament (11 ani +) scrisa de autorul Ballon Media sub editura Paralela 45 educational. Cartea a fost publicata in martie 2019 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Jocuri logice si de antrenament (11 ani +), poti oricand vedea si alte carti de Ballon Media. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Jocuri logice si de antrenament (11 ani +) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Jocuri logice si de antrenament (11 ani +) la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Jocuri logice si de antrenament (11 ani +) Rezumat

Activitatile pe care aceasta carte le cuprinde sunt, de fapt, provocari adresate micilor cititori. Jocurile logice, exercitiile antrenante, activitatile amuzante sunt tot atatea ocazii pentru copii de a-si petrece timpul liber invatand prin… joaca! si, in plus, cartea le ofera celor mici si ocazia de se verifica singuri: la sfarsitul volumului sunt prezentate solutiile activitatilor si exercitiilor propuse. Hai sa ne jucam impreuna!

Autor(i): Ballon Media
Anul aparitiei: martie 2019
Editura: Paralela 45 educational
Cod produs: 978-973-47-2938-8
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-47-2938-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ballon Media sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »