CATEGORII DE CARTI

Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente de citit rapid

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente de citit rapid scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente de citit rapid, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente de citit rapid PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

119lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente de citit rapid la un super pret de doar 119lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente de citit rapid Rezumat

Cuvintele frecvente – cunoscute in limba engleza drept „sight words” – sunt cuvinte des intalnite in vocabularul de zi cu zi. Copiii care fac primii pasi in deprinderea cititului sunt incurajati sa le memoreze, fara sa le descompuna in sunetele si silabele alcatuitoare, pentru a le recunoaste fara efort atunci cand le intalnesc tiparite. Citirea fotografica este o metoda foarte eficienta, care ii ajuta pe copii sa citeasca mai repede si mai cursiv.

Acest kit este al doilea din seria invat sa citesc dintr-o privire! si contine materialele necesare pentru invatarea a 400 de cuvinte din cei 800 de termeni familiari esentiali pentru dezvoltarea vocabularului si invatarea citirii.

  • 2 pachete cu flashcarduri, cu 400 din cele 800 de cuvinte reprezentative esentiale pentru dezvoltarea vocabularului si invatarea citirii, impartite in cinci categorii principale:
  1. cuvinte legate de fiinte;
  2. cuvinte care exprima insusiri;
  3. cuvinte care exprima actiuni;
  4. cuvinte care exprima lucruri sau locuri;
  5. cuvinte ajutatoare.
  • 1 carte ilustrata pentru exersarea citirii, care se foloseste dupa memorarea cuvintelor frecvente.
Autor(i): ***
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9786060561309
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9786060561309
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »