CATEGORII DE CARTI

Lighioane spurcate | format mare

Carte scrisa de: Roald Dahl
Vezi si cumpara cartea Lighioane spurcate | format mare scrisa de autorul Roald Dahl sub editura Arthur. Cartea a fost publicata in septembrie 2020 in limba Engleza, Romana, are 72 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lighioane spurcate | format mare, poti oricand vedea si alte carti de Roald Dahl. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lighioane spurcate | format mare PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32.62lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lighioane spurcate | format mare la un super pret de doar 32.62lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lighioane spurcate | format mare Rezumat

Umorul poznas al lui Roald Dahl straluceste in aceasta colectie de poezii despre animale misterioase si malitioase


De la scorpionul Ciup la crocodilul Crocky-Wock, animalele lui Dahl sunt de-a dreptul caraghioase. Un porc destept cu un plan groaznic de salvare a propriului sorici si un furnicar cu o pofta de mancare impresionanta se numara printre personajele create de Dahl in aceste versuri fara varsta.

Autor(i): Roald Dahl
Anul aparitiei: septembrie 2020
Editura: Arthur
Cod produs: 9786067886795
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 72
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067886795
Limba: Engleza, Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Roald Dahl sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »