CATEGORII DE CARTI

Logica aritmetica. IQ Fun

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Logica aritmetica. IQ Fun scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Franceza, are 40 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Logica aritmetica. IQ Fun, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Logica aritmetica. IQ Fun PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Logica aritmetica. IQ Fun la un super pret de doar 29.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Logica aritmetica. IQ Fun Rezumat

Pachetul IQ FUN – Logica aritmetica contine fise de lucru refolosibile cu jocuri logice cu numere, ce sporesc concentrarea copilului si capacitatea de a rezolva chiar si cele mai complexe probleme. Cele mai simple jocuri din pachet nu presupun cunostinte de matematica si se pot rezolva prin descoperirea tiparelor logice folosite la crearea lor. Urmatoarele, mai complexe, necesita cunostinte aritmetice de baza pentru a fi rezolvate. Printre aceste jocuri, se intalneste si cunoscutul joc X si 0, un joc care ii va solicita copilului gandirea, prin adoptarea de strategii.

Jocurile logico-matematice si jocurile de inteligenta stimuleaza gandirea copilului, sporesc capacitatea acestuia de a rationa si de a gasi rezolvari la situatiile problematice. De asemenea, se va putea concentra mai bine, isi va dezvolta inteligenta matematica si isi va imbunatati performantele scolare. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, copilul ar trebui sa exerseze cel putin 15 minute pe zi. Toate aceste procese ale creierului sunt la fel de importante: exersandu-le, copiii isi vor putea descoperi potentialul si vor reusi sa-si dezvolte aptitudinile cognitive de care au nevoie pentru a reusi in viata de zi cu zi. Pachetul este potrivit pentru copii de 6-9 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – English Words Games – Cuvinte incrucisate – Concentrare – Perspicacitate – Labirinturi – Logica – Memorie – Atentie – Logica geometrica – Sudoku. Calcudoku – sah

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731494647
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 40
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731494647
Limba: Franceza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »