CATEGORII DE CARTI

Magia povestilor, Clasa I – Antologie de texte literare

Carte scrisa de: Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma
Vezi si cumpara cartea Magia povestilor, Clasa I – Antologie de texte literare scrisa de autorul Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma sub editura Ars Libri. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 84 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Magia povestilor, Clasa I – Antologie de texte literare, poti oricand vedea si alte carti de Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Magia povestilor, Clasa I – Antologie de texte literare PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

10.8lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Magia povestilor, Clasa I – Antologie de texte literare la un super pret de doar 10.8lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Magia povestilor, Clasa I – Antologie de texte literare Rezumat

Ofera un important suport pentru lectura, micilor scolari din clasa pregatitoare.

Continutul cartii insumeaza mai multe povesti adaptate de catre autori, pentru a fi accesibile elevilor, iar ilustratiile color imprima cartii o deosebita atractivitate.

Valorificarea didactica a fiecarei povesti in parte, va avea un efect instructiv, prin bogatia de informatii din lumea povestilor, si un efect educativ, prin prelucrarea diferitelor situatii intalnite in lecturi, dar va avea, mai ales un rol formativ, conducand la realizarea premiselor pentru dezvoltarea competentelor generale si specifice de comunicare in limba romana, prin dirijarea interesului copiilor pentru lectura.

Autor(i): Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Ars Libri
Cod produs: 9786063607219
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 84
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786063607219
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »