CATEGORII DE CARTI

Mandale

Vezi si cumpara cartea Mandale scrisa de autorul sub editura Gama. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 80 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Mandale, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Mandale PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

35lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Mandale la un super pret de doar 35lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Mandale Rezumat

Cartea, potrivita pentru categoria de varsta 3-99 ani, include 20 de coli detasabile de colorat pentru copil si 20 de coli pentru adulti.

Colectia Coloram impreuna este destinata copiilor si parintilor deopotriva. Coloratul este o activitate cu nenumarate beneficii:

  • relaxeaza,
  • reduce stresul si anxietatea,
  • imbunatateste concentrarea,
  • stimuleaza ambele emisfere ale creierului,
  • incurajeaza creativitatea,
  • sporeste increderea in sine,
  • inlatura emotiile negative,
  • creeaza o stare de mindfulness (trairea „aici si acum”).

Aceasta carte de colorat poate fi impartita de parinte si copil, fiecare avand propriile pagini de colorat, marcate corespunzator si prezentate alternativ: o pagina pentru copil, o pagina pentru parinte. Foile sunt groase, astfel incat sa puteti folosi nu doar creioane colorate, ci si carioci sau chiar acuarele. incurajam folosirea unor instrumente si tehnici diferite si compararea rezultatelor, pentru a afla preferintele copilului.

De asemenea, fiecare foaie are o margine perforata, pentru a putea fi detasata si expusa. Daca expuneti operele de arta ale copilului, ii intariti increderea in sine, ii aratati ca il sustineti si il ajutati sa vizualizeze rezultatele eforturilor sale. Astfel, el va fi mandru de ceea ce a lucrat si se va simti suficient de increzator incat sa continue sa se perfectioneze.

Autor(i):
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9786060560692
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti de colorat
Nr. pagini: 80
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060560692
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Carti de colorat.

Nu este cartea pe care o cauti? »