CATEGORII DE CARTI

Masini. Colorez, decupez si lipesc!

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Masini. Colorez, decupez si lipesc! scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Masini. Colorez, decupez si lipesc!, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Masini. Colorez, decupez si lipesc! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Masini. Colorez, decupez si lipesc! la un super pret de doar 9.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Masini. Colorez, decupez si lipesc! Rezumat

Colorez, decupez si lipesc! Animale este o carte de activitati care are drept scop imbunatatirea motricitatii fine a copilului, pe care il stimuleaza sa creeze colaje.

Fiecare pagina va fi detasata, piesele trebuie decupate, colorate si apoi lipite, conform indicatiilor, pentru a crea colaje cu animale. Cu ajutorul cartii, copilul va invata sa coloreze, imbunatatindu-si in acelasi timp indemanarea.

Copilul poate folosi cartea de unul singur, stimulandu-si astfel curiozitatea sau poate fi ajutat de unul dintre parinti, colorand impreuna. Astfel, coloratul, decupatul si lipitul vor deveni mult mai distractive!

Colectia „Colorez, decupez si lipesc!” este creata cu scopul de a imbunatati motricitatea fina a copilului si de a-l ajuta sa creeze singur colaje.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Colorez decupez si lipesc! Povesti – Colorez, decupez si lipesc! Printese – Colorez, decupez si lipesc! Animale

Autor(i): ***
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731498300
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731498300
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »