CATEGORII DE CARTI

Micul Print – carte de colorat care sa te puna pe ganduri

Carte scrisa de: Antoine de Saint-Exupery
Vezi si cumpara cartea Micul Print – carte de colorat care sa te puna pe ganduri scrisa de autorul Antoine de Saint-Exupery sub editura Arthur. Cartea a fost publicata in decembrie 2021 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Micul Print – carte de colorat care sa te puna pe ganduri, poti oricand vedea si alte carti de Antoine de Saint-Exupery. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Micul Print – carte de colorat care sa te puna pe ganduri PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Micul Print – carte de colorat care sa te puna pe ganduri la un super pret de doar 28.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Micul Print – carte de colorat care sa te puna pe ganduri Rezumat

O poveste care a imblanzit cititori de toate varstele, din toate colturile lumii.

Toata lumea Micului Print ca s-o colorezi si cele mai frumoase idei ale lui Antoine de Sainte-Exupéry care sa te puna pe ganduri.

Autor(i): Antoine de Saint-Exupery
Anul aparitiei: decembrie 2021
Editura: Arthur
Cod produs: 9786067883787
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti de colorat
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786067883787
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Antoine de Saint-Exupery sau din categoria Carti de colorat.

Nu este cartea pe care o cauti? »