CATEGORII DE CARTI

Micul Teatru „Ganduri Frumoase”

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Micul Teatru „Ganduri Frumoase” scrisa de autorul *** sub editura Mara Books. Cartea a fost publicata in noiembrie 2016 in limba Romana, are 30 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Micul Teatru „Ganduri Frumoase”, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Micul Teatru „Ganduri Frumoase” PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Micul Teatru „Ganduri Frumoase” la un super pret de doar 14.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Micul Teatru „Ganduri Frumoase” Rezumat

Taie, indoaie si lipeste
1 teatru, 5 basme, 20 scenografii si 30 de personaje cu care sa joci … pentru un spectacol cu succes garantatCenusareasa
Alba-ca-Zapada
Pinocchio
Scufita Rosie
Cei trei purcelusi

Autor(i): ***
Anul aparitiei: noiembrie 2016
Editura: Mara Books
Cod produs: 978-606-94071-6-5
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 30
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-94071-6-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »