CATEGORII DE CARTI

Mijloacele de transport. Bebe cunoaste

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Mijloacele de transport. Bebe cunoaste scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 10 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Mijloacele de transport. Bebe cunoaste, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Mijloacele de transport. Bebe cunoaste PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Mijloacele de transport. Bebe cunoaste la un super pret de doar 19.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Mijloacele de transport. Bebe cunoaste Rezumat

Utila pentru a-i invata pe bebelusi cuvinte noi, cartea prezinta zece mijloace de transport. Este cartonata integral, usor de apucat si rezistenta la rasfoire.

Seria Bebe cunoaste este dedicata copiilor de varsta mica, aflati la primele interactiuni cu cartea. Notiunile sunt prezentate in perechi usor de asociat in propozitii. Toate volumele din colectie au pagini cartonate, rezistente la rasfoire. in fiecare sunt ilustrate zece cuvinte esentiale pentru vocabularul bebelusilor, prezentate in perechi usor de asociat in propozitii. Cu ajutorul cartii, copilul va invata denumirile celor mai cunoscute mijloace de transport si isi va dezvolta limbajul. Cartea este destinata copiilor de 0-2 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Pachet Bebe cunoaste vol 7-12 – Bebe cunoaste Marea – Bebe cunoaste Culorile – Bebe cunoaste Natura – Bebe cunoaste Hainele – Bebe cunoaste Gazele – Bebe cunoaste Cifrele – Bebe cunoaste Animalele domestice – Bebe cunoaste Fructele – Bebe cunoaste legumele – Bebe cunoaste Animalele salbatice Descopera si restul cartilor din colectia de Carti Bebe invata

Autor(i): ***
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9786068248981
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 10
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786068248981
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »