CATEGORII DE CARTI

Misterul de la cinema. Maia si Alex, detectivi de succes

Carte scrisa de: Martin Widmark
Vezi si cumpara cartea Misterul de la cinema. Maia si Alex, detectivi de succes scrisa de autorul Martin Widmark sub editura Litera. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Misterul de la cinema. Maia si Alex, detectivi de succes, poti oricand vedea si alte carti de Martin Widmark. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Misterul de la cinema. Maia si Alex, detectivi de succes PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Misterul de la cinema. Maia si Alex, detectivi de succes la un super pret de doar 24.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Misterul de la cinema. Maia si Alex, detectivi de succes Rezumat

Maia si Alex, micii detectivi din oraselul Arcadia, se trezesc din nou in mijlocul unei enigme. si nu oriunde, ci intr-un loc neasteptat: la cinema. Ce legatura exista intre un western, un director de cinematograf care triseaza la carti, un vanzator de dulciuri cam lenes, dar pasionat de filme, si disparitia mai multor catei din oras?

Autor(i): Martin Widmark
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063371363
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786063371363
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Martin Widmark sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »