CATEGORII DE CARTI

Nelly Rapp si Monstrii Frankenstein

Carte scrisa de: Christina Alvner, Martin Wildmark
Vezi si cumpara cartea Nelly Rapp si Monstrii Frankenstein scrisa de autorul Christina Alvner, Martin Wildmark sub editura Litera. Cartea a fost publicata in noiembrie 2018 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Nelly Rapp si Monstrii Frankenstein, poti oricand vedea si alte carti de Christina Alvner, Martin Wildmark. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Nelly Rapp si Monstrii Frankenstein PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Nelly Rapp si Monstrii Frankenstein la un super pret de doar 19.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Nelly Rapp si Monstrii Frankenstein Rezumat

Prima misiune a simpaticei Nelly Rapp in calitate de agent antimonstri este sa spioneze un presupus monstru Frankenstein. Dar cine sunt aceste creaturi? E adevarat ca nu au sentimente si ca se hranesc cu animale de companie? in acest caz, London, basetul ei credincios, se afla in primejdie! Nelly va avea nevoie de tot curajul si de istetimea ei pentru a rezolva acest mister.

Autor(i): Christina Alvner, Martin Wildmark
Anul aparitiei: noiembrie 2018
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-2365-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-2365-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Christina Alvner, Martin Wildmark sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »