CATEGORII DE CARTI

Nesuferita doamna Bébé

Carte scrisa de: Agnes Desarthe
Vezi si cumpara cartea Nesuferita doamna Bébé scrisa de autorul Agnes Desarthe sub editura Paralela 45. Cartea a fost publicata in ianuarie 2020 in limba Romana, are 72 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Nesuferita doamna Bébé, poti oricand vedea si alte carti de Agnes Desarthe. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Nesuferita doamna Bébé PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Nesuferita doamna Bébé la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Nesuferita doamna Bébé Rezumat

Nana merge la scoala, vesela si optimista. Dar nu stie ce-o asteapta: cea mai severa supraveghetoare din istoria lumii: doamna Bébé.

Care ar putea fi relatia dintre micuta karatista pasnica si nesuferita „doamna de fier“?

Autor(i): Agnes Desarthe
Anul aparitiei: ianuarie 2020
Editura: Paralela 45
Cod produs: 978-973-473-140-4
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Literatura pentru copii
Nr. pagini: 72
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-473-140-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Agnes Desarthe sau din categoria Literatura pentru copii.

Nu este cartea pe care o cauti? »