CATEGORII DE CARTI

Noaptea dovlecilor turbati (Vol.17)

Carte scrisa de: Geronimo Stilton
Vezi si cumpara cartea Noaptea dovlecilor turbati (Vol.17) scrisa de autorul Geronimo Stilton sub editura RAO. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 128 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Noaptea dovlecilor turbati (Vol.17), poti oricand vedea si alte carti de Geronimo Stilton. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Noaptea dovlecilor turbati (Vol.17) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Noaptea dovlecilor turbati (Vol.17) la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Noaptea dovlecilor turbati (Vol.17) Rezumat

in gradina Castelcraniului creste o varietate foarte rara de dovleci, cu dinti foarte ascutiti: Dovlecii Turbati! Dar o Pisica Fantoma ameninta sa ii fure… O noapte de cosmar il asteapta pe Geronimo Stilton.

Autor(i): Geronimo Stilton
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: RAO
Cod produs: 9786060064824
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 128
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060064824
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Geronimo Stilton sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »