CATEGORII DE CARTI

Norisorul Roz si cosul cu dulciuri (Vol. 3)

Carte scrisa de: Cristina Donovici
Vezi si cumpara cartea Norisorul Roz si cosul cu dulciuri (Vol. 3) scrisa de autorul Cristina Donovici sub editura Curtea Veche. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 36 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Norisorul Roz si cosul cu dulciuri (Vol. 3), poti oricand vedea si alte carti de Cristina Donovici. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Norisorul Roz si cosul cu dulciuri (Vol. 3) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

44.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Norisorul Roz si cosul cu dulciuri (Vol. 3) la un super pret de doar 44.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Norisorul Roz si cosul cu dulciuri (Vol. 3) Rezumat

il mai stiti pe Norisorul Roz, cel care vegheaza in fiecare seara somnul copiilor? Ei bine, era cat pe ce sa nu mai poata merge sa aiba grija de copii in fiecare noapte. si, mai mult decat atat, parintii l-au dus la… stomatolog. Dar de ce a ajuns acolo si ce s-a intamplat apoi veti afla doar deschizand aceasta carte si pornind pe urmele Norisorului, in peripetiile lui.

Autor(i): Cristina Donovici
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Curtea Veche
Cod produs: 9786064408730
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 36
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786064408730
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Cristina Donovici sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »