CATEGORII DE CARTI

Nu exista monstri sub pat

Carte scrisa de: Caroline Pedler, Steve Smallman
Vezi si cumpara cartea Nu exista monstri sub pat scrisa de autorul Caroline Pedler, Steve Smallman sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Nu exista monstri sub pat, poti oricand vedea si alte carti de Caroline Pedler, Steve Smallman. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Nu exista monstri sub pat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Nu exista monstri sub pat la un super pret de doar 24.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Nu exista monstri sub pat Rezumat

Pui de Urs e atat de incantat! Pentru prima oara o sa doarma singur in patul lui. Dar camera i se pare acum infricosatoare fara fratele lui mai mare. Dincolo de zgomotele ciudate si de umbre, cu siguranta se ascunde un monstru care vrea sa-l infulece!

Dar oricine stie ca nu exista monstri sub pat… Sau exista?

O poveste amuzanta despre curajul de a dormi singur in camera, fara teama de intuneric.

Autor(i): Caroline Pedler, Steve Smallman
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Litera mica
Cod produs: 978-606-073-627-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-073-627-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Caroline Pedler, Steve Smallman sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »