CATEGORII DE CARTI

O zi in gara animalelor

Carte scrisa de: Sharon Rentta
Vezi si cumpara cartea O zi in gara animalelor scrisa de autorul Sharon Rentta sub editura Gama. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti O zi in gara animalelor, poti oricand vedea si alte carti de Sharon Rentta. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea O zi in gara animalelor PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea O zi in gara animalelor la un super pret de doar 32.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

O zi in gara animalelor Rezumat

Carui copil nu-i plac trenurile?!? Dexter si bunicul lui sunt innebuniti dupa ele! Alatura-li-te in calatorie si descopera care este preferatul tau: trenul cu aburi sau cel cu vagoane de dormit? Zebra Express-ul sau Trenul Soarelui? Din gara animalelor vei porni intr-o aventura extraordinara!

Amuzante si educative pentru copii, cartile din seria O zi in lumea animalelor de Sharon Rentta sunt irezistibile datorita ilustratiilor si textelor pline de umor! Personajele adorabile si povestile haioase capteaza atentia copiilor si le stimuleaza imaginatia.

Cartea le prezinta copiilor structura unui spital: care sunt principalele sectii, cum arata o sala de operatii sau cum se executa diferitele interventii. Cu ajutorul acestei carti, copilul va exersa citirea si isi va dezvolta limbajul.

Cartea ilustrata este dedicata copiilor de 3-7 ani. Colectia O zi in lumea animalelor, conceputa si ilustrata de Sharon Rentta, exploreaza diverse meserii cu ajutorul necuvantatoarelor – o maniera simpatica de a familiariza copiii cu uneltele si abilitatile specifice fiecarei profesii. Aceste povesti amuzante vor deveni preferatele copilului tau!

Din aceeasi colectie mai fac parte: – O zi cu mecanicii din lumea animalelor – O zi cu pompierii din lumea animalelor – O zi in aeroportul animalelor – O zi cu constructorii din lumea animalelor – O zi la posta animalelor – O zi cu doctorii din lumea animalelor

Autor(i): Sharon Rentta
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731498225
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731498225
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Sharon Rentta sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »