CATEGORII DE CARTI

Olguta si marea demascare (Vol. 3) – HC

Carte scrisa de: Alex Moldovan
Vezi si cumpara cartea Olguta si marea demascare (Vol. 3) – HC scrisa de autorul Alex Moldovan sub editura Arthur. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 288 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Olguta si marea demascare (Vol. 3) – HC, poti oricand vedea si alte carti de Alex Moldovan. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Olguta si marea demascare (Vol. 3) – HC PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

30.7lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Olguta si marea demascare (Vol. 3) – HC la un super pret de doar 30.7lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Olguta si marea demascare (Vol. 3) – HC Rezumat

„Voiam razbunare. O razbunare pe care s-o tina minte toata viata. Care sa-i dea cosmaruri peste ani si care sa-i lase urme la fel de adanci ca acelea pe care mi le lasase mie.

in viata vine un moment in care lasi in urma iluziile si te trezesti mai mult sau mai putin brusc la realitate.“

Olguta nu are prea mult timp pentru visare, viata ii face mereu rost de actiune. Dupa socul arestarii tatalui ei, gaseste in telefonul lui Victor selfie-uri cu o alta fata. Momentul e numai bun pentru inca o fuga de acasa.

La Bucuresti, intalnirea cu fascinanta Dora e ca un balsam: se distreaza, ii destainuie cele mai secrete ganduri, uita de haos. Odata reintoarsa la Cluj si la probleme, Olguta si prietenii ei incep sa culeaga informatii, iar piesele de puzzle care se aduna anunta urmari explozive.

Autor(i): Alex Moldovan
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Arthur
Cod produs: 9786060864042
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cartonate
Nr. pagini: 288
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060864042
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Alex Moldovan sau din categoria Carti cartonate.

Nu este cartea pe care o cauti? »