CATEGORII DE CARTI

Orasul salbatic. Descopera animalele care traiesc langa noi.

Carte scrisa de: Ben Hoare
Vezi si cumpara cartea Orasul salbatic. Descopera animalele care traiesc langa noi. scrisa de autorul Ben Hoare sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Orasul salbatic. Descopera animalele care traiesc langa noi., poti oricand vedea si alte carti de Ben Hoare. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Orasul salbatic. Descopera animalele care traiesc langa noi. PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Orasul salbatic. Descopera animalele care traiesc langa noi. la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Orasul salbatic. Descopera animalele care traiesc langa noi. Rezumat

Orasele sunt locuri aglomerate pline de milioane de oameni, dar noi nu suntem singurii lor locuitori. Strazile, cladirile, parcurile, raurile si gradinile din orasele noastre gazduiesc tot felul de vietati, de la porumbei la pinguini si de la paianjeni la rechini. Este posibil ca unele dintre ele sa locuiasca chiar in casa ta!

Aceasta carte exploreaza modul in care traiesc animalele alaturi de oameni in orase aglomerate, printre care New York, Londra, Tokyo, Singapore si Mumbai. in orice loc din lume ai trai, aceasta carte te va ajuta sa privesti mediul urban dintr-o perspectiva noua si sa descoperi varietatea incredibila de creaturi ce il considera casa.

Premiatul jurnalist Ben Hoare a fost editor al revistei BBC Wildlife si este unul dintre cei 15 oameni distinsi cu Medalia Dilys Breese pentru stiinta comunicarii de catre Trustul Britanic de Ornitologie

Autor(i): Ben Hoare
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Niculescu
Cod produs: 9786063805783
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti educative
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786063805783
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ben Hoare sau din categoria Carti educative.

Nu este cartea pe care o cauti? »